Estonia Latvia Lithuania Finland Norway Sweden Bulgaria Czech Poland Denmark Serbia Croatia Romania Bosnia Herzegovina Slovenia Slovakia Germany

Контакти

Виктор, 26 години
Първите резултати бяха налице още след две седмици. Аз не говоря, че членът веднага порасна с 10 см, но почувствах прилив на сексуални сили и моят член някак си възмъжа.
Николай, 34 години
Първото изменение, което забелязах след използване на Програмата за увеличаване на члена, стана след седмица. Аз почувствах, че ерекцията ми стана по-продължителна.
Роман, 25 години
След две седмици тренировки не можех да позная своя член, като се погледнех в огледалото. Моето момиче казва, че съм станал по-издръжлив в леглото.
Иван, 23 години
Моят член, след прилагането на методиката, стана по-твърд, по-силен и по-неогъващ се, отколкото можех да си представя.
Мартин, 24 години
Занимавайки се с Вашата система, прибавих около 2 см в дължина и примерно сантиметър и половина в обхват. Методиката е просто супер!
Александър, 23 години
Както, навярно, повечето хора, аз се съмнявах в ефективността на методиката. Реших да подходя към въпроса научно и евентуално да развенчая мита. Преди началото на тренировките тщателно измерих члена си. Моето учудване нямаше граници, когато след месец и половина повторих измерването. 3,5 см в дължина и повече от сантиметър в дебелина прираст. Това действително работи, независимо че моите резултати са далеч от максималните.
Димитър, 30 години
След редовни занимания в продължение на два и половина месеца дължината се увеличи с 15,5 см до 20,5. В обхват увеличението е примерно с 2 сантиметра. Аз и не разчитах на някакви фантастични резултати и, ако трябва да съм честен, не очаквах изобщо да има някакви резултати или, ако ги има, те да са незначителни.
Петър, 22 години
…след два месеца, стоиш и гледаш отгоре своя «мега-прибор» и си мислиш “Браво на тебе… Това е яко!”. Аз придобих нова увереност в себе си, издигнах се в секс-общуванията.
Росен, 29 години
Много ме впечатли колко тази метoдика е проста и резултатна. Примерно за около месец аз постигнах увеличение на своя член почти с 6 см! Много съм доволен от получения резултат и моята приятелка също.
Васил, 31 години
С този резултат, който получих разбрах, че големият член в секса – това наистина е яко! Благодаря ви много!
Захари, 28 години
Аз повярвах в своите сили в леглото. Не зная, повлияха ли упражненията, или това са просто психологически игрички, но ерекцията ми стана просто потресаваща, а да ублажавам жената мога с часове. Това не е ли върхът?!