Estonia Latvia Lithuania Finland Norway Sweden Bulgaria Czech Poland Denmark Serbia Croatia Romania Bosnia Herzegovina Slovenia Slovakia Germany

Въпроси / Отговори

Какъв е принципът на действие на методиката за увеличение на члена?

В резултат на много изследвания са се натрупали знания, които позволяват за най-кратки срокове да се постигнат внушителни резултати относно увеличаването на мъжкия полов орган, оформили са се няколко ефективни методики. В основата на всички тези методики лежат общи принципи, основани на прости и действени упражнения. По време на такова въздействие, увеличението на размерите на члена става благодарение на процеса на разтягане и на нарастване на нови тъкани. Това може да се сравни с бодибилдинг.

Необходимо ли е да се консултирате с лекар преди да приложите методиката?

Не. Тези упражнения са одобрени от лекарите. Системата от упражнения е напълно безопасна да я прилагате. И реално работи.

От каква възраст може да се започне да се прилага методиката?

Уникална система от упражнения и подхожда на всяка възраст.

Колко време ще мине, преди да получа резултати?

Всичко зависи от Вашия физиологичен строеж. И още от много фактори: психологически, анатомически и физически. Мъжете, които са изпитали върху себе си методиката потвърждават, че само след 2 седмици се забелязва резултат!

Колкото е по-голям стажа в тренировки, толкова по-голям ще порастне?

Да, колкото повече време тренирате , толкова по-внушителни резултати получавате

Четох, че средната дължина на половия член – е 15 сантиметра. Как е по отношение на мъжете от други националности или страни?

Към днешния ден едно от най-изчерпателните изследвания за размерите на половия член са Отчетите на Кинси. В тази работа се отбелязва, че средният размер на пениса на представител на бялата раса е 15,7 см в дължина и 9,4 см в окръжност, а на представителя на негроидната раса – 15,9 см в дължина и 9,6 см в окръжност. Разликата е само 0,2 см, което не е статистически значима стойност. Като цяло, разликата в размерите е минимална, да не кажем несъществена, и този факт се отнася за целия свят.

Влияе ли мастурбацията на ръста на пениса?

Битува мнението, че колкото повече мастурбираш, толкова по-малко растеш. По този въпрос мненията са разделени, много подтвърждават, други (те са горе-долу също толкова) заявяват, че това не е така.

Помага ли предварителното разгряване ?

Пряка връзка не е забелязана.

Каква гаранция получавам?

Вашето удовлетворение е гарантирано. Вие не сте първият, който използва методиката, а онези, които вече са изпитали върху себе си ефекта на нашата програма, остават доволни и продължават да поръчват отново и отново. Много често нашите клиенти разказват за нас на своите приятели.

Виктор, 26 години
Първите резултати бяха налице още след две седмици. Аз не говоря, че членът веднага порасна с 10 см, но почувствах прилив на сексуални сили и моят член някак си възмъжа.
Николай, 34 години
Първото изменение, което забелязах след използване на Програмата за увеличаване на члена, стана след седмица. Аз почувствах, че ерекцията ми стана по-продължителна.
Роман, 25 години
След две седмици тренировки не можех да позная своя член, като се погледнех в огледалото. Моето момиче казва, че съм станал по-издръжлив в леглото.
Иван, 23 години
Моят член, след прилагането на методиката, стана по-твърд, по-силен и по-неогъващ се, отколкото можех да си представя.
Мартин, 24 години
Занимавайки се с Вашата система, прибавих около 2 см в дължина и примерно сантиметър и половина в обхват. Методиката е просто супер!
Александър, 23 години
Както, навярно, повечето хора, аз се съмнявах в ефективността на методиката. Реших да подходя към въпроса научно и евентуално да развенчая мита. Преди началото на тренировките тщателно измерих члена си. Моето учудване нямаше граници, когато след месец и половина повторих измерването. 3,5 см в дължина и повече от сантиметър в дебелина прираст. Това действително работи, независимо че моите резултати са далеч от максималните.
Димитър, 30 години
След редовни занимания в продължение на два и половина месеца дължината се увеличи с 15,5 см до 20,5. В обхват увеличението е примерно с 2 сантиметра. Аз и не разчитах на някакви фантастични резултати и, ако трябва да съм честен, не очаквах изобщо да има някакви резултати или, ако ги има, те да са незначителни.
Петър, 22 години
…след два месеца, стоиш и гледаш отгоре своя «мега-прибор» и си мислиш “Браво на тебе… Това е яко!”. Аз придобих нова увереност в себе си, издигнах се в секс-общуванията.
Росен, 29 години
Много ме впечатли колко тази метoдика е проста и резултатна. Примерно за около месец аз постигнах увеличение на своя член почти с 6 см! Много съм доволен от получения резултат и моята приятелка също.
Васил, 31 години
С този резултат, който получих разбрах, че големият член в секса – това наистина е яко! Благодаря ви много!
Захари, 28 години
Аз повярвах в своите сили в леглото. Не зная, повлияха ли упражненията, или това са просто психологически игрички, но ерекцията ми стана просто потресаваща, а да ублажавам жената мога с часове. Това не е ли върхът?!